Despre Noi

Despre Butterfly Hostess and Models. Primul eveniment la care agentia noastra a asigurat servicii hostess a fost in anul 2008. Astfel ca suntem una dintre cele mai trainice agentii de pe piata. De atunci, pana in prezent, am incercat sa oferim cele mai bune servicii in acest domeniu, si am asigurat hostesse la peste 500 de evenimente. Avand peste 400 de clienti multumiti (cu multi dintre acestia am repetat colaborarea) si peste 1500 de persoane in baza de date.


Suntem in permanenta legatura cu hostessele noastre; asigurandu-ne astfel ca totul se desfasoara la timp si in cele mai bune conditii. 

Agentia de hostesse si modele Butterfly Hostess and Models, isi desfasoara activitatea la nivel national, avand o baza de date foarte mare. Baza de date cuprinde hostesse, hosts, modele feminine dar si masculine, din fiecare oras mare din tara. Astfel ca nu vor exista costuri pentru cazare sau transport al hostesselor.

Puteti vedea cateva dintre colaborarile noastre accesand pagina de portofoliu.

butterfly hostess and models

Oferim si posibilitatea inchirierii de costumatii pentru ca hostessele sa fie imbracate la fel. Ori varianta ca acestea sa poarte o rochie neagra sau camasa alba si fusta neagra din garderoba personala.

Pentru a va calcula o oferta va rugam sa ne precizati cateva detalii: data, localitatea/locatia, programul, numar de hostesse, atributii.

Fie ca vorbim de evenimente corporate, targuri, inaugurari, petreceri tematice, congrese, conferinte, sau nunti, botezuri. Hostessele noastre vor asigura primirea invitatilor, inregistrarea acestora cat si alte atributii organizatorice, cu zambetul pe buze si cu eleganta.

Implicarea, seriozitatea, punctualitatea, organizarea sunt punctele noastre forte care ne-au ajutat sa rezistam de-a lungul timpului in aceasta industrie. Experienta acumulata ne-a ajutat sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim serviciile astfel incat fiecare client sa primeasca ceea ce isi doreste pentru evenimentul sau.